Over ons

OVER AE-COMM

AE-Comm is een no-nonsens trainingsbureau dat als doel heeft uw communicatie, sales en management te optimaliseren. De opstart van AE-Comm is geboren uit een drang om mensen te helpen ontwikkelen en mensen weer plezier te geven in het prachtige werk wat ze mogen doen. In 2013 moest er dan toch een naam en een kvk inschrijving komen en AE-Comm was een feit. Na deze datum zijn er inmiddels vele mooie

trainingsdagen gepasseerd. Door de jaren heen zijn vele organisaties vaste relaties geworden waar we maandelijks, per kwartaal of jaarlijks terugkeren. Door de opbouw van deze mooie relaties en de introductie bij nieuwe klanten door deze relaties, groeide AE-Comm tot wat het nu is.
Wij verzorgen de trainingen op verschillende niveaus, zoals verkoop binnendienst, verkoop buitendienst, accountmanagement en

management-/directieniveau.
In iedere organisatie is er communicatie, dus ruimte voor optimalisatie.

De afgelopen jaren is er bijvoorbeeld getraind en gecoacht bij ingenieursbureaus, financiƫle organisaties, relatiegeschenken leveranciers, reclamebureaus, meubel- en inrichtingsindustrie, groothandel, detailhandel enz.

ONZE SLEUTEL TOT SUCCES: De mensen waar je mee werkt zijn de uitdaging. Samen met hen doelen realiseren via positieve en enthousiaste interactie. Wij, op onze beurt, worden zo iedere dag gemotiveerd te optimaliseren.