Maatwerk trainingen

Maatwerkoplossingen

Trainingen

Bij iedere organisatie zullen de visie, missie en doelen verschillen. Bij iedere organisatie werken verschillende mensen. Iedere organisatie heeft een andere cultuur. Wij kunnen trainingen aanpassen op iedere situatie. Zo is een training niet gewoon een training, maar bent u zo effectief mogelijk bezig met de ontwikkeling van uzelf en/of uw mensen. Een doelgerichte training geeft de mensen energie en compassie om hun werk met plezier te doen.

Coaching

Nadat mensen uitgebreid getraind zijn volgt natuurlijk de praktijk. Als mensen na een training weer in de dagelijkse activiteiten staan, is er vaak behoefte aan een klankbord of begeleiding. Door met vaste regelmaat te spiegelen en coachen blijven mensen zich ontwikkelen. Dit aspect noemen wij coaching en is geënt op de persoonlijke ontwikkeling van een medewerker. AE-Comm hanteert hierin een pragmatische aanpak.

QuickScan

Voor het doorgronden van uw salesafdeling en het bepalen van de kansen en mogelijkheden is het aan te bevelen dat een externe organisatie met een volledig frisse blik uw organisatie weer eens ontleedt. Op deze manier creëren we weer kansen en mogelijkheden waarvan u dacht dat ze buiten bereik lagen. Door een Quick scan maken wij deze zaken inzichtelijk. Tegelijk het startpunt om de commerciële kansen van uw organisatie verder te ontwikkelen. De zon gaat weer schijnen. We krijgen weer energie.

Interim

Na het realiseren van de QuickScan bieden wij onze interim-diensten aan. Als interim-manager zullen doelen worden geformuleerd, gedelegeerd en gecontroleerd. De scoop van de opdracht wordt bepaald aan de hand van onze QuickScan.